Projectes i activitats culturals d'interés social

Frescultura SL. Circuit café teatre

Frescultura SL. Circuit café teatre

Denominació o nom i cognoms de l’entitat o persona sol·licitant:

Frescultura SL

Denominació del projecte o activitat:

CIRCUITO CAFÉ TEATRO VALENCIA

Descripció del projecte o activitat:

Projecte cultural que tracta d'acostar la comèdia al públic i oferir així actuacions de dijous a diumenge a través d'una xarxa de locals situats a València i les poblacions pròximes. Aquest projecte té una duració de huit mesos amb programacions bimensuals, a més de dos esdeveniments de més envergadura –gala d'obertura i clausura de temporada– de manera que es generaran al voltant de 230 esdeveniments l'any. Artistes de tot el panorama nacional recorren el circuit per a oferir espectacles de tota mena, des de monòlegs fins a cafés teatre, passant per màgia, mentalisme o clown gestual. El recorregut del circuit es converteix en una oferta cultural assequible per a tots els públics, que genera a més una unió entre espectador i artista que només s'aconsegueix amb la proximitat del directe.

A qui beneficia aquest projecte o activitat?:

Aquest projecte va dirigit a un públic ampli i variat que comprén edats entre 25 i 80 anys aproximadament, del qual la majoria té entre 35 i 60 anys, amb un percentatge lleugerament superior de dones. Acosta la cultura a aquests espectadors als quals permet gaudir d'una actuació de comèdia pel mòdic preu de 7 € amb consumició. Per descomptat, beneficia una gran quantitat d'artistes ja que prop de quaranta espectacles diferents recorren el circuit durant una temporada.

Què s’aconsegueix amb aquest projecte?:

Aconsegueix consolidar el format de café teatre en què, gràcies a aquest projecte, València és ja un referent des de fa anys. D'aquesta manera, permet el públic gaudir d'artistes molt reconeguts en el panorama nacional amb la garantia d'un preu assequible i la possibilitat de veure'ls de prop i en directe, cosa que permet mantindre viva la relació entre persones en contraposició a les noves formes de comunicació derivades de les noves tecnologies. A més, és una oferta d'oci saludable, ja que riure és una cosa necessària per a viure; per això, el nostre eslògan és "La risa todo locura".

Import mínim i òptim del projecte:

Import mínim: 80.000 € Import òptim: 140.000 €

Altres consideracions:

És interessant destacar com el circuit, a més d'una xarxa de locals d'oci que es donen a conéixer, també aconsegueix donar treball a diversos artistes. A més, cal destacar també la millora del benestar i la felicitat de les persones, perquè riure fa sentir bé a la gent i els beneficis físics i mentals són evidents i estan més que demostrats. I així, tornem a assenyalar el nostre eslògan: "La risa todo locura".

Contacte: maria@frescultura.es Tfno: 675637100

Persona de contacte: María

Enllaç a la pàgina web del projecte:

http://www.circuitocafeteatro.es/