Projectes i activitats esportives no professionals d'interés social

Club Handbol Nules. Lliga escolar d’handbol Nules

Club Handbol Nules. Lliga escolar d’handbol Nules

Denominació o nom i cognoms de l’entitat o persona sol·licitant:

Club Handbol Nules.

Denominació del projecte o activitat:

Lliga escolar d'handbol Nules

Descripció del projecte o activitat:

Amb el projecte de les escoles d'handbol, pretenem crear un espai de desenvolupament tant psicomotriu com sociomotriu per a la pràctica de l'handbol.
Des del club, busquem fer més accessible l'esport a tots els xiquets i xiquetes en edat escolar, fomentar hàbits de vida saludables i potenciar la relació dels xiquets i els seus familiars amb el centre escolar. Com a contrapartida, el club obté accés a una base de possibles futurs jugadors als quals transmetre els valors que ens representen, i els coneixements i les habilitats necessàries per a poder iniciar-se en el rendiment esportiu a partir de l'etapa infantil.

A qui beneficia aquest projecte o activitat?:

El nostre projecte acosta l'handbol a les escoles i permet que els xiquets i xiquetes en situació de risc d'exclusió social puguen practicar un esport de manera gratuïta, l'eix del nostre projecte, ja que comptem en els nostres equips amb molts jugadors d'ètnia gitana, jugadors immigrants i jugadors de la localitat, molts d'ells amb pocs recursos, que no poden permetre's el pagament de les inscripcions que demanen en altres esports i que nosaltres facilitem, entre altres coses, amb les beques a les quals des del club i l'empresa local, AMC, donem suport.

Què s’aconsegueix amb aquest projecte?:

Que xiquets i xiquetes de la localitat i pobles pròxims es troben fent una activitat esportiva i socialitzadora i facilitar la inclusió dels xiquets i xiquetes que es troben en situació de risc d'exclusió i que no estiguen "tirats al carrer", com es diu col·loquialment.

Import mínim i òptim del projecte:

Import mínim: 1.325 € (una sola escola). Import òptim: 20.925 € (totes les escoles).

Altres consideracions:

El Club Handbol Nules és una entitat sense ànim de lucre que persegueix fomentar l'handbol a la localitat de Nules i les poblacions limítrofes per a oferir així una alternativa d'oci saludable per als més joves.

 

Contacte: clubhandbolnules@hotmail.com     Tfno: 696 502 067

Persona de contacte: Maxi